ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ AMFIPOLI-NEWS.GR ΣΗΜΕΡΑ

Το Αmfipoli-News.com είναι το πιο ολοκληρωμένο και περιεκτικό site στον κόσμο σχετικά με τις ασχαιολογικές ανασκαφές στην Αμφίπολη Σερρων. Σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα κατάφερε να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις των ενημερωτικών ιστοσελίδων της Ελλάδας, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.Καθημερινά πάνω απο 5000 άτομα μπαίνουν στην ιστοσελίδα μας για να ενημερωθούν.Τα στοιχεία είναι διαθέσιμα σε εμάς μέσα απο τις καταξιωμένες υπερεσίες της Google και μπορούμε να σας τα παρουσιάσουμε.

Η πορεία του Αmfipoli-News.com αλλά και η καταξίωσή του στο ελληνικό διαδίκτυο αποτελούν τρανταχτές εγγυήσεις για αποτελεσματική προώθηση οποιουδήποτε προϊόντος. Συγχρόνως, η οικονομική στρατηγική της εταιρείας, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, καθιστά το Αmfipoli-News.com ένα από τα πιο ελκυστικά μέσα διαφημιστικής προώθησης.

Ενημερωθείτε για τους τρόπους και το κόστος διαφήμισης τηλεφωνικά στον αριθμό +30 6948879720 ή ζητήστε ενημέρωση με ηλεκτρονικό μήνυμα στο info@amfipoli-news.com .Διαθέσιμες διαφημιστικές θέσεις: (κάντε κλίκ στα παρακάτω link για την εμφάνιση της ακριβής θέσης)